Запитай у голови Союзу

Форум для обговорення питань пов'язаних з діяльністю Союзу обдарованої молоді, Живої книги і не тільки...
Також тут можна поспілкуватись із Головою СОМ Сергієм Терепищим.

Модератор: Сергій Решновецький

Re: Запитай у голови Союзу

Повідомлення Ганна » 08 лютого 2010, 23:28

Доброго дня, Сергію! Скажіть, будь ласка, які документи та у якому порядку потрібно подавати на представлення до Премії Кабінету Міністрів України? Я займаюся науковою діяльністю, маю багато публікацій та грамот.
Ганна

Повідомлення: 4

Щодо премії КМУ

Повідомлення Сергій Терепищий » 09 лютого 2010, 00:17

1.Клопотання про присудження Премії на ім'я Голови Союзу скріплене печаткою та підписом керівника - у двох примірниках (оригінали) - членам СОМ не потрібно;
2. Характеристику кандидата на здобуття Премії, в якій висвітлюються його досягнення відповідно до номінації, за якою висувається кандидат, за підписом керівника, скріпленим печаткою, - у двох примірниках (оригінали) - членам СОМ можна в електронному варіанті;
3. Особовий листок з обліку кадрів кандидата на здобуття Премії за підписом начальника кадрової служби за місцем роботи або навчання, скріпленим печаткою, - у двох примірниках (оригінали). Для осіб що навчаються - це довідка з місця навчання (один примірник, оригінал);
4. Копію паспорта (у разі висунення колективу - копію паспорта кожного члена колективу);
5. Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
6. Копії дипломів, грамот і інших відзнак, що підтверджують здобуток кандидата.
7. Листи підтримки (не обов'язково, але бажано).
Будь собою!
Сергій Терепищий
Адміністратор

Повідомлення: 73

Повідомлення Ганна » 09 лютого 2010, 01:14

Гаразд, хто надає характеристику кандидата (можливо кандидат наук чи доктор?), що таке лист підтримки? І куди надсилати документи?
1.Клопотання про присудження Премії на ім'я Голови Союзу скріплене печаткою та підписом керівника - у двох примірниках (оригінали) - членам СОМ не потрібно;
2. Характеристику кандидата на здобуття Премії, в якій висвітлюються його досягнення відповідно до номінації, за якою висувається кандидат, за підписом керівника, скріпленим печаткою, - у двох примірниках (оригінали) - членам СОМ можна в електронному варіанті;
3. Особовий листок з обліку кадрів кандидата на здобуття Премії за підписом начальника кадрової служби за місцем роботи або навчання, скріпленим печаткою, - у двох примірниках (оригінали). Для осіб що навчаються - це довідка з місця навчання (один примірник, оригінал);
4. Копію паспорта (у разі висунення колективу - копію паспорта кожного члена колективу);
5. Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
6. Копії дипломів, грамот і інших відзнак, що підтверджують здобуток кандидата.
7. Листи підтримки (не обов'язково, але бажано).
Ганна

Повідомлення Сергій Терепищий » 10 лютого 2010, 13:21

Ганна написав:Гаразд, хто надає характеристику кандидата (можливо кандидат наук чи доктор?), що таке лист підтримки? І куди надсилати документи?

Характеристику підписує та організація, яка подає в Міністерство - тобото СОМ. Але сам текст готує кандидат, сам описує свої здобутки "від третьої особи".

Лист підтримки - це лист від "крупняка" (оранізації чи особи) на імя Міністра Павленка. Щось типу... Іванов Іван Іванович - достойний кандидат, ми його підтримуємо на здобуття цієї премії. Якщо цікавить - можу дати зразок.

Документи надсилати: 01030 м.Київ - 030 а/с 223 Терепищому С.О.
Будь собою!
Сергій Терепищий
Адміністратор

Повідомлення Ганна » 10 лютого 2010, 18:31

Будь ласка, якщо можна - надішліть зразок. Ще питання: Електронною поштою також можна надіслати?
Ганна

Повідомлення Ганна » 10 лютого 2010, 22:35

Якщо потрібно - ось адреса моєї електронної скриньки aazemsk@mail.ru
Ганна

Повідомлення Сергій Терепищий » 11 лютого 2010, 12:00

Ганна написав:Будь ласка, якщо можна - надішліть зразок. Ще питання: Електронною поштою також можна надіслати?

Дивлячить що:
характеристику можна в електронному варіанті, пп. 3-6 списку - тільки звичайною поштою.
Будь собою!
Сергій Терепищий
Адміністратор

Повідомлення geniy » 03 березня 2010, 00:46

Добрий вечір, пане Сергій! На скільки мені відомо, ви зараз проводите опитування стосовно зустрічі членів СОМ у Києві для проведення майстер-класів по ораторському мистецтву та самопрезентації. Дуже гарна ідея і потрібна справа. Дякую. І пропоную провести цей захід якомога швидше (якщо у квітні - в перших числах). Ось чому. Починаючи з березня і до середини квітня по стипендіальній програмі Віктора Пінчука у різних містах України відбувається захист наукових робіт, які потрапили у 3-ій тур. Я сподіваюсь, що у нашому союзі багато студентів, які потрапили туди і будуть захищати свої роботи. Також, приблизно у середині квітня, буде відбуватись всеукраїнський форум "Новітній інтелект України", де також необхідно захищати та презентувати свої роботи. Тобто, чим раніше будуть проведені ці тренінги, тим більше вони допоможуть обдарованій молоді у цих справах. Дякую за увагу.
geniy

Повідомлення: 6

Повідомлення Сергій Терепищий » 03 березня 2010, 12:28

geniy написав:якщо у квітні - в перших числах

Спробуємо врахувати, але зауваж, що ці заходи лише для членів Ради СОМ - всі 4000 з лишком тис. членів навчати поки немає можливості. Але ми будемо над цим працювати.
Будь собою!
Сергій Терепищий
Адміністратор

Повідомлення Людмила » 15 березня 2010, 23:24

Шановний пане Голово! Хочу подякувати Вам за те, що ви об'єднуєте молодь України,(а на мою думку, кожна людина обдарована); своїм прикладом та за прикладом членів "СОМ", надихаєте на щоденні, хоч і маленькі, але досягнення. Хочу Вам побажати побільше однодумців та підтримки для здійснення усіх задумів "СОМ"івців!
І моє запитання: Як можна отримати сертифікат та посвідчення члена "СОМ"?
Людмила

Повідомлення: 1

Повідомлення Сергій Терепищий » 16 березня 2010, 00:08

Людмила написав:Як можна отримати сертифікат та посвідчення члена "СОМ"?

Кожен член СОМ, що зареєстрований в Живій книзі my.som.org.ua має на це право. Для цього потрібно звернутися до мене електронну пошту som_org@ukr.net або в приват.
Будь собою!
Сергій Терепищий
Адміністратор

Поперед.

Повернутись в "СОМ" - форум Союзу обдарованої молоді

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість